![Plumcake salato con cavolfiore e arachidi Plumcake salato con cavolfiore e arachidi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ead89fa2-143d-4410-996d-65d006d8c4f7/Derivates/0a2cc971-0290-4157-afe0-42dae04b6e17.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 250 g di cimette di cavolfiore
- pangrattato q.b.
- 60 g di arachidi tostate
- 160 g di latte
- 220 g di farina
- 3 uova
-
50
g di olio di arachidi
or 50 g di olio di semi di girasole - 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
-
100
g di Edam (formaggio olandese) a cubetti (circa 1.5 cm)
or 100 g di formaggio, semistagionato (Gruviera, Emmental, Fontina), a cubetti (circa 1.5 cm) - 15 g di lievito istantaneo per torte salate
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 9112 kJ / 2178 kcal
- Protein
- 84 g
- Carbohydrates
- 200 g
- Fat
- 118 g
- Saturated Fat
- 36 g
- Fibre
- 14 g
- Sodium
- 3.4 mg
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