Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g di Emmental a dadini
- 4 uova
- 100 g di panna fresca liquida
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 5 g di senape
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 560.6 kJ / 134 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 10.9 g
- Saturated Fat
- 5.9 g
- Sodium
- 308.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Muffin salati prosciutto e formaggio
1h
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1h
Torta salata ai 4 formaggi
1h
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5 Std.
Crema dessert alla birra
2 Std. 15 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min
Sformatini verdure e yogurt
40p
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1 Std. 10 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Sformatini di patate con cuore filante
40p