Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Krapfen
- 170 g di latte
- 280 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 80 g di zucchero
- 50 g di burro a pezzi
- 500 g di farina di forza (contenuto di proteine 12%)
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di succo di limone
Crema pasticcera
-
½ - 1
stecca di vaniglia, si semini estratti
or 1 cucchiaino estratto di vaniglia naturale - 100 g di zucchero
- 500 g latte intero
- 5 tuorli
- 50 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- olio di arachidi
- zucchero a velo, a piacere (optional)
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2003.6 kJ / 478.9 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 77.6 g
- Fat
- 12.3 g
- Saturated Fat
- 6.1 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 197.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Pandoro TM6
15h 15min
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Pizzette
3 Std. 40 Min
Bombette di Carnevale ripiene
1óra
Bomboloni croccanti con crema
5h 30min
Graffe di Carnevale
4 godz.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5óra
Focaccia barese TM6
4 godz.
Maritozzi
11j
Bignè con crema pasticcera
3óra