Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 200 g di latte intero
- 8 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 60 g di zucchero
- 1 uovo
- 50 g di burro (83% di grassi), morbido
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 250 g di burro (83% di grassi), freddo
- 1 uovo sbattuto
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 15703.6 kJ / 367.3 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 36.1 g
- Fat
- 22 g
- Saturated Fat
- 13.4 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 21.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Panini morbidi dolci
1 Std. 30 Min
Frittelle di patate con Affettatutto Bimby® (TM6)
35 Min
Bruco tramezzino
6 Std. 30 Min
Pandoro TM6
15h 15min
La colomba perfetta
7sa
Cornetto di Matera
4j 30 menit
Panettone TM6
10h 30min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 godz.
Calzone fritto
5h
Panini croccanti
24hod.
Mezzelune ripiene
1 Std. 30 Min
Impasto base per pane
1 Std.