Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 200 g di latte intero
- 8 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 60 g di zucchero
- 1 uovo
- 50 g di burro (83% di grassi), morbido
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 250 g di burro (83% di grassi), freddo
- 1 uovo sbattuto
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 15703.6 kJ / 367.3 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 36.1 g
- Fat
- 22 g
- Saturated Fat
- 13.4 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 21.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Panini semidolci
1 Std. 30 Min
Pesche dolci
2h
Bruco tramezzino
6 godz. 30 min
La colomba perfetta
7h
Panini croccanti
24h
Merendine yo-yo
1 Std.
Impasto base per pane
1 Std.
Maritozzi
11sa
Mezzelune ripiene
1 Std. 30 Min
Pandoro TM6
15h 15 min
Krapfen con crema pasticcera
4 godz. 20 min
Cornetti brioche
6 godz. 30 min