Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di acqua
- 10 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1686.2 kJ / 403 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Carbohydrates
- 78.4 g
- Fat
- 6.7 g
- Saturated Fat
- 0.9 g
- Fibre
- 4.8 g
- Sodium
- 648.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Focaccia al formaggio
55min
Schiacciatina
2 godz. 20 min
Torta di patate borgotarese
2 Std.
Tortelli verdi
3h 30min
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Gnocco fritto modenese
35min
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min
Tortelli di patate e ricotta
1h 20min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Bozza pratese
2hod. 45min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55 min