Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp), fett
-
300
g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
or 300 g Faschiertes (vom Schwein)
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt, etwas mehr zum Besprühen
- 20 - 30 g Zwiebeln (optional)
- 1 Päckchen Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 1557 mg
In Collections
Alternative recipes
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Wiener Wurst
25 Std. 30 Min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Pizza-Leberkäse
14 Std. 20 Min
Altbayerischer Leberkäse
25hod. 5min
Weisser Leberkäse
14h 30min
Almbutter
40 Min
Scharfer Würstelsenf
96 Std. 5 Min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Feine Streichwurst
14h 30min