Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
-
300
g Faschiertes, gemischt
or 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 1 Ei, hartgekocht
- 40 g rote Paprikaschoten
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 3411 kJ / 814 kcal
- Protein
- 46 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 70 g
- Saturated Fat
- 25 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 2527 mg
In Collections
Alternative recipes
Langos
1h 55min
Bunte Donuts
2 Std. 40 Min
Chili-Sauce süss-sauer
30 min.
Pikantwurst
14 Std. 10 Min
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Paprika-Geflügel-Wurst
14 Std. 30 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45 min.
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Marzipan Glücksschweinchen
2 Std. 30 Min
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Semmelbrösel
5 λεπτ.