Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Protein
- 292 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 187 g
- Saturated Fat
- 59 g
- Fibre
- 10 g
- Sodium
- 10001 mg
In Collections
Alternative recipes
Foie gras sous-vide
72 Std.
Gougères au piment d'Espelette
1 Std. 5 Min
Gougères au curry
1 Std.
Moutarde
12 Std.
Bouillon sucré, camomille, suprêmes d'orange, vanille, citron et miel
20 Min
Salade de haricots, tomates et thon, vinaigrette au pesto
55 Min
Gaspacho melon, abricot et feta
30 Min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2h 10min
Œufs de couleur jaune
55 Min
Punch de l'Avent
15 Min
Confiture de tomates vertes
24 Std.
Magret de canard séché aux épices
360 Std.