Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Protein
- 292 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 187 g
- Saturated Fat
- 59 g
- Fibre
- 10 g
- Sodium
- 10001 mg
In Collections
Alternative recipes
Chou frisé à l'italienne en cocotte
1u. 50min
Confiture abricot-gingembre
1h 55min
Terrine bressane
24 godz.
Porchetta rôtie avec poires et oignons
12h
Chutney de pomme
20min
Liqueur de cassis
1h 5 min
Terrine de porc, poulet et foie gras avec chutney de figues au porto
10h 30min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Moutarde indienne
15min
Rillettes de poulet
6h
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Galette frangipane aux framboises
1h 30min