Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de sucre en poudre
- 100 g d'espresso, refroidi
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
- 130 g de crème
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 6831 kJ / 1631 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 254 g
- Fat
- 66 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Crème pâtissière XXL
15 Min
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8 godz. 30 min
Crème pâtissière à la pistache
30 Min
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2 Std. 30 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Sauce caramel au whisky
35 Min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Poires au sirop sous-vide
45 Min
Sauce café-crème
35 Min
Religieuse craquelin caramel au beurre salé
4h
Eclair caramel-noisette
2h
Rissoler lardons et oignons
15 Min