Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de sucre en poudre
- 100 g d'espresso, refroidi
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
- 130 g de crème
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 6831 kJ / 1631 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 254 g
- Fat
- 66 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce café-crème
35 Min
Gâteau roulé au café
2 Std. 30 Min
Caramel liquide
35 Min
Chocolat chaud des Incas
40 min
Caramel au beurre salé
1h 45min
Caramel liquide
25 Min
Chutney de mûres et d'oignons
6 Std. 50 Min
Coupe glacée à la Chartreuse
13h
Poires au sirop sous-vide
45 分钟
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Crème pâtissière XXL
15 min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min