Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de sucre en poudre
- 150 g de beurre doux froid, en morceaux
- 100 g de crème
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel
-
30
g d'amandes hachées
or 30 g d'amandes effilées - 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 0 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce caramel au café
45min
Rochers feuilletés au praliné
1 godz. 5 min
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8 godz. 30 min
Diamants cacao-tonka
35 Min
L'histoire Vorwerk
5 min
L'aventure Vorwerk
5 min
Cannelés à la fleur d'oranger
14 Std.
Crème dessert au caramel
1h
Glace vanille au caramel salé
14 Std.
Croustillants à la noisette
45min
Toffees au caramel
2h
Amandes sucrées à la cannelle
25 min