![Cappuccino glacé aux kiwis et basilic Cappuccino glacé aux kiwis et basilic](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e6652042ce5a0081391b2ed157306af0/Derivates/0371a9c0582fde7b9ea3476427bdd9314018498f.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g de jus de citron fraîchement pressé
- 160 g de vin blanc sec
-
2
c. à café de sirop d'agave
or 2 c. à café de miel - 560 g de kiwis mûrs, coupés en quatre
- 2 blancs d'œufs
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 2 pincées de sel
- 20 g de vin blanc sec
- feuilles de basilic frais, pour décorer
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 263.6 kJ / 63 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 11.3 g
- Fat
- 0.3 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 41.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3 Std. 10 Min
Mojito black & white
10min
Ravioli au porc haché et bouillon
40min
Maguro sando au thon
No ratings
Limonade à la citronnelle
25min
Pain de Pâques complet aux œufs et truite fumée
1h 45min
Crème caramel
3hod. 50min
LEAB - A
1h
Étagés d'aubergines
1 godz. 35 min
Glace tzatziki
5 godz.
Porridge de riz salé (congee)
35min
Crème brûlée cuite à la vapeur (Métrique) (TM6)
4 godz. 45 min