Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de pruneaux dénoyautés
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 8 g de sel
- 300 g d'eau
- 50 g de miel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1277.1 kJ / 301.8 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Carbohydrates
- 62.3 g
- Fat
- 0.8 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 4.4 g
- Sodium
- 397.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Pain moulé aux graines
3h 50min
Confit de tomates cerise rôties au miel
45min
Pain à l'ail et au thym
2 Std. 20 Min
Fromage frais à tartiner
15u. 20min
Sirop apaisant au miel et au safran
1 Std.
Sel aux herbes et citron
1 Std.
Pain au levain
17óra
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Assaisonnement pour poisson à l'hibiscus
5 Min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1 Std. 50 Min
Pain maison au maïs
2 Std. 30 Min
Brioche au lait de coco
3 Std. 10 Min