![Minifocaccias noires fantaisies Minifocaccias noires fantaisies](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5200453b1e78edd349fbc61657e739e9/Derivates/99995b2e9ebd4c42d3279c5e2ec51b8ca8399037.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 25 g de charbon actif en poudre
-
20
g de levure boulangère fraîche
or 2 c. à café de levure boulangère sèche - 400 g de farine de blé
-
80
g de tahini noir
or 80 g de pâte de sésame noir - 1 c. à café de sel
La garniture
- 30 g d'olives noires dénoyautées
- 50 g de mozzarella
- 20 g d'huile d'olive
- 1 ½ gousse d'ail
- 100 g de tomates cerise
- 2 - 3 feuilles de basilic frais
- ½ c. à café de sel
- 50 g de courgette, coupé en morceaux
- Nutrition
- per 1 portions
- Calories
- 1119.1 kJ / 267.5 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Carbohydrates
- 38.1 g
- Fat
- 9.2 g
- Saturated Fat
- 1.8 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 461.5 mg
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