![Avocado toast Avocado toast](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/00ad51bb-e4f0-4145-9b2b-d2652d3e5429/Derivates/b3d9d3e5-c9fc-4942-a393-7fa04bcab17a.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pane
- 530 g di acqua
- 5 g di miele
- 4 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina multicereali + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 30 g succo di limone
- semi misti, a piacere
Crema di avocado
- 300 g di polpa di avocado maturo, a pezzi
- 30 g di succo di lime
- 4 g di sale
Terminare la preparazione
- 6 uova fredde di frigorifero, intere
- acqua fino alla tacca di 1 litro
- 150 g di salmone affumicato a fette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2167.3 kJ / 518 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 58.8 g
- Fat
- 22.4 g
- Saturated Fat
- 4.2 g
- Fibre
- 8.9 g
- Sodium
- 400.9 mg
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