Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle (1 cm)
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
-
10
g di dado per brodo vegetale
or 5 g di sale + q.b. - 30 g di burro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1788.5 kJ / 427.5 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 66.4 g
- Fat
- 14.5 g
- Saturated Fat
- 5.3 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodium
- 11.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Risotto radicchio e pancetta
40 Min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30 min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min
Risotto con verdure e sogliola
40 Min
Risotto alla zucca
30 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Risotto zucchine e pancetta
35 min
Risotto radicchio e uva
40 Min
Risotto ai profumi d'estate
30 min
Pasta alle verdure (10-12 mesi)
50 Min
Risotto ai peperoni e tonno
40 Min
Risotto ai peperoni e curry
40 Min