Fregola ai frutti di mare

Fregola ai frutti di mare

4.4 23 ratings
Prep. 10 min
Total 40 min
4 porzioni

Ingredients

  • olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di pomodorini a metà
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di seppioline fresche, pulite a pezzi (2 cm)
    200 g
  • di vino bianco secco
    70 g
  • di fregola
    250 g
  • di gamberi crudi puliti
    200 g
  • di molluschi conchigliferi misti
    150 g
  • di acqua calda (non bollente)
    480 g
  • dado per brodo vegetale
    1

Nutrition per 1 porzione

Calories 441.7 kcal / 1847.9 kJ
Protein 29.1 g
Fat 9.8 g
Carbohydrates 53.7 g
Fibre 3.8 g
Saturated Fat 1.6 g
Sodium 656.7 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...