Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Butter zum Einfetten
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 300 g Brokkoli, in Röschen
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in Stücken
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 100 g Mascarpone
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Tomaten, reif, in Stücken
- 1 ½ TL Pizzagewürz
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 12 Lasagneplatten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3004 kJ / 718 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 43 g
- Fibre
- 6.6 g
In Collections
Alternative recipes
Makkaroni-Käse-Topf mit Erbsen & Möhren
30min
Überbackenes Risotto
50min
Tortellini-Blitz-Auflauf
30min
Tortellini in Brokkoli-Sahne-Sauce
35min
Kaisergemüse-Auflauf
40 min
Gemüse-Reis-Auflauf
1 godz. 20 min
Nudelauflauf
45 min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1h
Nudelauflauf mit Spinat
1 godz. 20 min
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1h
Kartoffelgratin ruck-zuck
45 min
Brokkoli-Spätzle-Auflauf mit Käse-Schinken-Sauce
1 godz. 10 min