Gratin di patate
TM31 TM5 TM6

Gratin di patate

4.2 (85 ratings)

Ingredients

  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 1200 g di patate, pelate e a fette sottili (2-3 mm)
  • 400 - 500 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 1 pizzico di noce moscata
  • 200 - 250 g di Gruviera grattugiato, a piacere

Nutrition
per 1 porzione
Calories
2498 kJ / 597 kcal
Protein
18.7 g
Carbohydrates
34.9 g
Fat
43.5 g
Fibre
2.8 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes