Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di farina tipo 00
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 120 g di yogurt bianco intero
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
60
g di latte intero
or 60 g di latte di proseguimento - 80 g di acqua
- 2 cucchiaini di zucchero
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 492 kJ / 117.6 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 20.6 g
- Fat
- 2.2 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 0 mg
In Collections
Alternative recipes
Panini cotti a vapore
2 Std. 10 Min
Pancarrè
5h
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane al latte
2h 20min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane di patate
3h
Tortino di cous cous (10-12 mesi)
1 godz. 35 min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Brioche morbide molisane
7 godz.
Brioches senza burro
4 Std.
Fette biscottate
5 godz. 50 min