Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di farina tipo 00
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 120 g di yogurt bianco intero
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
60
g di latte intero
or 60 g di latte di proseguimento - 80 g di acqua
- 2 cucchiaini di zucchero
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 492 kJ / 117.6 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 20.6 g
- Fat
- 2.2 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 0 mg
In Collections
Alternative recipes
Pane di patate
3 Std.
Tortino di cous cous (10-12 mesi)
1 godz. 35 min
Pappa lattea con cereali (7-9 mesi)
15 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Polka (pane francese)
5h
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Pancarrè
5h
Panini al latte
4h 50min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Spighette al kamut
3u. 55min