![Pane di kamut e farro Pane di kamut e farro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/76825572-db5f-4d49-a72f-a7bd92b01da2/Derivates/4ebd5a90-4344-4d91-aa27-55ecf1147bdf.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1490 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina di kamut + q.b.
- 200 g di farina di farro
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Carbohydrates
- 47.5 g
- Fat
- 5.8 g
- Fibre
- 6.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pane morbido di farro
19 godz.
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Pane semplice
4 Std.
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane integrale ai semi vari
4h 10 min
Pancarrè ai 5 cereali
5h
Filone di segale
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3h 10 min
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Pane ai cereali
3 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pane integrale
3h 15min