Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crumble
- 60 g di farina tipo 00
- 60 g di mandorle pelate
- 30 g di gherigli di noci
- 30 g di nocciole tostate
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g di zucchero di canna
- 50 g di biscotti secchi, sbriciolati
Zabaione
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- Nutrition
- per 1 tazza
- Calories
- 2334.5 kJ / 558 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 39.3 g
- Saturated Fat
- 10.5 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 43.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min
Meringhe natalizie
8 Std.
Crema al limone con mirtilli
1u.
Semifreddo allo zabaione
12 godz. 15 min
Crema catalana
40min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1u.
Mousse ricotta alle erbe e miele
10min
Budino alle pere con salsa al caramello
3u. 30min
Fichi freschi ripieni
20min
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15 min
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2u. 30min
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15min