Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 albumi
- 1 pizzico di sale
- 200 g di cioccolato fondente a pezzi
- 100 g di burro morbido, a pezzi
- 100 g di zucchero
-
40
g di zucchero vanigliato, fatto in casa
or 1 bustina di zucchero vanigliato (circa 8 g) - 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 10 g di cacao in polvere
- 160 g di farina
- zucchero a velo q.b. per decorare
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1327.1 kJ / 317.2 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Carbohydrates
- 36.2 g
- Fat
- 17 g
- Saturated Fat
- 10.1 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 91.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Maionese cotta
15min
Plumcake al mascarpone
2h
Torta ubriaca al vino rosso
2h
Plumcake alle carote al Varoma
2h
Crema di arachidi, cioccolato e cannella
10min
Muffin sacher al Varoma
30 Min
Pan di spagna salato natalizio
1h
Cheesecake al Varoma
3h
Muffin al cappuccino
1h
Tortine alle carote
1h
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min
Salame di cioccolato al caffè
3 Std. 30 Min