Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de fromage à pâte pressée (gruyère, parmesan, mimolette), coupé en gros morceaux
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 367 kJ / 88 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 6.8 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Cookies au chèvre et au thym
40min
Sucettes de chèvre à la mâche
1 Std. 25 Min
Feuilletés au beaufort
1h
Crème ibérique
5min
Verrines estivales
12h
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15 min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 Std. 15 Min
Biscuits apéritif crème et oignon
1h 30min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 min
Verrines printanières
25 min
Sablés au parmesan
1h