Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de fromage à pâte pressée (gruyère, parmesan, mimolette), coupé en gros morceaux
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 367 kJ / 88 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 6.8 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Feuilletés au beaufort
1 Std.
Petits croustillants chèvre-olive
20 Min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35 Min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Sablés au parmesan
1 Std.
Crackers au fromage
1 Std.
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Gougères
40min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 Min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 Min
Allumettes croustillantes au chocolat
1 Std.
Cookies au chèvre et au thym
40min