Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pane
- 60 g di acqua
- 200 g latte
- 25 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 200 g di farina tipo 0
- 330 g di farina manitoba
- 1 uovo
- 30 g di burro a pezzi + q.b.
- 10 g di sale
Salsa Tonkatsu
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di zucchero di canna
- 15 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 100 g di ketchup
- 50 g di salsa Worcestershire
- 40 g di salsa di senape piccante
- 40 g di salsa di soia giapponese
- 40 g di mirin
- 20 g di aceto di riso
Lonza
- 75 g di farina tipo 00
- 120 g di Panko
- 1 uovo
- 30 g di latte
- 4 fette di lonza di maiale, alte circa 2 cm
- olio di semi di arachide q.b. per friggere
Terminare la preparazione
- 2 foglie di cavolo cappuccio a listarelle (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 4373 kJ / 1045.2 kcal
- Protein
- 57.4 g
- Carbohydrates
- 162.1 g
- Fat
- 23.1 g
- Saturated Fat
- 5.5 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 2005.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Tortellini in brodo
1h 20 min
Anacardi speziati
30min
Scones
30min
Baguette con ciccioli
5 godz.
Pizza carbonara
15h
Chicken tenders
4h 30min
Bloody Mary
10 min
Corn bread (pane di mais)
1 Std. 30 Min
Ragnetti e serpentelli
1h 40 min.
Zuppa di noodle (Bimby Friend)
35min
Ramen di mare
2h 50min
Ramen
14h 30min