Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ostia
- burro q.b.
- 140 g di zucchero
- 75 g di nocciole sgusciate
- 80 g di mandorle pelate
- 60 g di gherigli di noci
- 85 g di cedro candito
- 85 g di scorza di arancia candita
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di miele
- 20 g di acqua
- 100 g di farina tipo 0
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 423.8 kJ / 304.2 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 44.8 g
- Fat
- 13 g
- Saturated Fat
- 1.1 g
- Fibre
- 3.3 g
- Sodium
- 8.6 mg
Alternative recipes
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Paté di fegatini
30 Min
Ricciarelli
7 godz.
Cantuccini di Prato
1 Std.
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Pappa al pomodoro
35 Min
Castagnaccio
1 Std.
Pan co' Santi
7 godz.
Schiacciata con l'uva
2h
Schiacciata fiorentina
50 Min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min