Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g di latte + q.b.
- 25 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 300 g di farina integrale
- 100 g di farina manitoba
- 5 g di sale
- 30 g di burro a pezzetti
-
semi di papavero, a piacere
or semi di sesamo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 768.9 kJ / 183.8 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 31.8 g
- Fat
- 4.4 g
- Saturated Fat
- 2.3 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 216.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Pane naan
3u. 10min
Pane Roti
1小时
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4 Std. 30 Min
Pane dolce per la colazione
1 Std. 30 Min
Pagnotte turche
2h 20 min
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Pancarrè ai 5 cereali
5h
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Pane arabo
3h 30min