Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
60
g di Cheddar a pezzi (2-3 cm)
or 60 g di Emmental o Gruviera a pezzi (2-3 cm) - 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di burro
- 3 tuorli
- 15 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Nutrition
- per 350 g
- Calories
- 3841 kJ / 918 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Carbohydrates
- 28.1 g
- Fat
- 74.1 g
- Saturated Fat
- 39.5 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 1411.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Crema al Parmigiano Reggiano
10 Min
Burro alle acciughe
4h 20min
Crème brûlée
1h 10min
Fonduta svizzera
20min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Zabaione con crumble di frutta secca
1h
Mousse ricotta alle erbe e miele
10 Min
Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano
2h
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10 Min
Ghackets e hörnli gratinati
1h 10min
Salsa Choron
20min
Insalata russa
1h 15min