Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
60
g di Cheddar a pezzi (2-3 cm)
or 60 g di Emmental o Gruviera a pezzi (2-3 cm) - 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di burro
- 3 tuorli
- 15 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Nutrition
- per 350 g
- Calories
- 3841 kJ / 918 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Carbohydrates
- 28.1 g
- Fat
- 74.1 g
- Saturated Fat
- 39.5 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 1411.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Salsa olandese (TM6)
15min
Tacchino del Ringraziamento
55 godz.
Pudding di pane caramellato
5h
Salsa olandese alla paprika e peperoni
15min
Nidi di meringa
3h 20 min
Crema inglese
10 min
Crème brûlée portoghese
30 min
Crema agli agrumi e meringa
Keine Bewertungen
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Fonduta svizzera
20 min
Cotton Japanese cheesecake
2j
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min