Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 0.3 g
- Fat
- 4.2 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 61 mg
In Collections
Alternative recipes
Œuf à la coque et petites mouillettes de filo
35min
Cuisson des pâtes
25min
Salade de crudités et œufs durs mayonnaise
20min
Margarita à l'orange sanguine
15min
Crème de petits pois au basilic, œufs durs et fondant citron
1h 5min
Œufs de couleur jaune
No ratings
Œufs décorés
45min
Œufs de couleur bleu clair
55min
Filet de poulet, petits pois et pommes de terre sous-vide
1 Std. 10 Min
Mode Cuisson des oeufs
20min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35min
Moules au naturel
20min