Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 0.3 g
- Fat
- 4.2 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 61 mg
In Collections
Alternative recipes
Sandwich crème d'artichaut et œuf dur
25 min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35 min
Œufs de couleur bleu clair
55 min
Œufs de couleur jaune
55 min
Cheesecake aux perles de tapioca
6h 45min
Crème de petits pois au basilic, œufs durs et fondant citron
1 Std. 5 Min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3h
Œufs de couleur brun-rouge
No ratings
Œufs de couleur bleu clair
No ratings
Monstres de purée de pommes de terre au four
2h 5min
Chocolat chaud au lait de coco
10 Min
Lentilles beluga aux deux choux et aux lardons
1h