Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 35 g d'échalotes
- 55 g de beurre (dont 40 g froids, coupés en morceaux)
- 200 g de vin rouge, type Floc de Gascogne (voir "Conseil(s)")
- 1 feuille de laurier
- 1 brin de thym frais
- 1 gousse d'ail
- 115 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 25 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 494.3 kJ / 119.7 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Carbohydrates
- 4.2 g
- Fat
- 9.5 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 59 mg
In Collections
Alternative recipes
Mille-feuille à la crème pâtissière
5 Std.
Spaghetti maison aux moules, chorizo et safran
1 Std. 20 Min
Pains batbout marocains
1h
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Limonade noire
144h
Gâteau roulé aux cerises et à la chantilly
3 Std.
Cinnamon rolls au potimarron
3 Std. 20 Min
Kkwabaegi beignets torsadés
4h 10min
Artichauts à l'huile
1 Std. 40 Min
Smoothie jar
40 min
Génoise
50 min
Poulet rôti farci, feuilleté aux myrtilles et purée truffée
2h