Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di latte intero
- 200 g di brodo di carne
- 20 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Nutrition
- per 300 g
- Calories
- 1428 kJ / 341 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Carbohydrates
- 21.9 g
- Fat
- 22.1 g
- Saturated Fat
- 11.9 g
- Fibre
- 14 g
- Sodium
- 1094.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Pesto di prezzemolo
10 Min
Burger alla griglia con patate e maionese all'aglio
1 Std. 20 Min
Confettura di mele
4h
Gelatina di mele
2 Std. 40 Min
Composta di melanzane e peperoni
1 Std. 45 Min
Crema di ricotta, Gouda ed erba cipollina
10 Min
Lasagne con pesto di zucchine, fagiolini e patate
1h 30min
Brunch est-europeo (confettura di mele, cornetti, blinis, crema al latte e tè chai)
1h 30min
Mousse ravanelli e caprino
3h 30min
Insalata di alghe wakame, funghi e sesamo
45 min
Crema di melanzane e peperoncini
35 min
Salsa di peperoni in conserva
1u. 15min