Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di burro a pezzi
-
1
rametto di foglioline di timo fresco
or 1 pizzico di timo secco - 200 g di brodo vegetale
- 4 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 500 g
- Calories
- 2470 kJ / 590 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Carbohydrates
- 9.8 g
- Fat
- 56.6 g
- Saturated Fat
- 31.4 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 1096.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Crema pasticcera sottovuoto
1h
Salsa alla birra e mele
35min
Panini al vapore e bevanda a base di soia
1h 30 min
Frappè al caffè
10 Min
Salsa olandese alla paprika e peperoni
15 min
Salsa Soubise
30 min
Zabaione al liquore d'arancia
15 min
Freakshakes gusto crostata
2h 30 min
Caipiroska all'anguria
15 min
Monte bianco
1 godz. 5 min
Salsa Choron
20 min
Mantou (panini cinesi al Varoma)
3h