Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm), und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Ingwer, frisch, walnussgroß, in dünnen Scheiben
- 10 g Sesamöl
- Wasser zum Kochen
- 60 g Erdnussmus
- 40 g Sojasauce
- 10 g Ahornsirup
- 15 g Reisessig
- 10 g Limettensaft
- 100 g Kokosmilch
- ¾ TL rote Currypaste
- 100 g Zucchini, in Stücken (3 cm)
- 100 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 100 g rote Paprika, in Stücken (3 cm)
- 160 g Mie-Nudeln
- Chiliflocken zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3272 kJ / 782 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 78 g
- Fat
- 42 g
- Fibre
- 9.1 g
In Collections
Alternative recipes
Indische Wraps
30min
Tofu-Curry mit Gemüse
30min
Tofu-Reis
50min
Vegane Pasta mit Erdnusssauce und Gemüse
30min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30min
Vegane Burritos mit Koriander-Chutney
30min
Nudel-Tofu-Bowl mit Spiegelei und Cashewsauce
35 Min
Reisbandnudeln mit Gemüsecurry
30min
Tofu-Gemüse-Bowl mit Couscous
35 Min
Vegane Asia-Bowl
30min
Cremige Mie-Nudeln
30min
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45min