Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de parmesan
- 225 g de farine de blé
- 60 g de beurre demi-sel, très froid, en morceaux
- 1 c. à soupe de basilic frais, ciselé
- 150 g de lait entier
- 1 sachet de levure chimique
- 3 g de sel
- 20 g de sirop d'agave
- 1 jaune d'œuf, battu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 344 kJ / 82 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Bâtonnets de brocoli au cheddar
55 Min
Couronne des rois chorizo, lardons, pignons pins et persil
3sa
Houmous léger au curcuma et grenade
10 min
Fougasse
2j
Boulettes courgette-mozzarella
45 Min
Torsades au comté et graines de sésame
1 Std. 15 Min
Fougasse au jambon, tomates et mozzarella
2h 35 min
Sablés parmesan, olives et romarin
1j
Pain torsadé cheddar et ciboulette
3 godz. 25 min
Sablés au parmesan et au sésame
25 min
Feuilletés aux olives
40 min
Sablés au pesto et au parmesan
35 Min