Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pizzateig
-
Kokosöl zum Einfetten
or Rapsöl zum Einfetten - 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 1 Päckchen Trockengerm (7 g)
- 400 g Weizenmehl, glatt, Type 700, etwas mehr zum Bemehlen
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 1 Packung Ofenkäse im Ganzen (320 g, siehe Tipp)
- 10 - 12 EL Tomatensauce
- 6 Cocktailtomaten, geviertelt
- 250 g Mini-Mozzarella (Abtropfgewicht)
- 24 Blättchen Basilikum, frisch
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2292.5 kJ / 548 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 27 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 940 mg
In Collections
Alternative recipes
Käse-Hotdogs mit Sesam
1h 40min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1 godz. 45 min
Pizzasonne
1h 55min
Pizzaschnecken
1 godz. 30 min
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2h 15 min
Pizzablume
2h
Eisalat im knusprigen Osternest
1 godz.
Naked-Erdbeer-Drip-Cake
5 Std.
Pizza Wraps
1 Std. 15 Min
Käsestangerl
35 Min
Erdäpfelwedges mit Salsa "de luxe"
40 min
Brötchensonne
2h