Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico sale
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
- 200 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Carbohydrates
- 63.4 g
- Fat
- 14.5 g
- Fibre
- 4.9 g
Alternative recipes
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 Min
Rigatoni affumicati
25 Min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Fusilli tricolore
30 min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Spaghetti al tonno
40 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min