![Risotto ai peperoni e tonno Risotto ai peperoni e tonno](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7BA71692-6ADD-417A-B40C-4B0BC23FF7B5/Derivates/0AE9B3A3-6A67-410F-B4EA-4A4BF16B3EAF.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di scalogno a metà
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm)
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
or 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 140 g di tonno in scatola, sgocciolato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 1 g
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