Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g de vin rouge
-
100
g de Porto
or 100 g d'eau - 250 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 2 anis étoilés
- 2 morceaux de zeste d'orange (1 x 3-4 cm)
- 4 poires (180 g env. chacune), pelées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 116 g
- Fat
- 0 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 12 mg
In Collections
Alternative recipes
Vin chaud
20min
Tapenade de tomates
5min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 Std. 20 Min
Salade de crudités
10min
Champignons à l'ail
20min
Carottes glacées au miel
30 Min
Noix de Saint-Jacques vapeur à la purée de chou-fleur et de truffe
35min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 Std. 20 Min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 Min
Gaspacho
1 Std. 15 Min
Chutney d'oignon rouge
24 Std.
Gaspacho
1 Std. 15 Min