Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- de l'huile d'olive extra vierge, pour graisser
-
¾
c. à café de levure déshydratée
or 7 g de levure fraîche, émiettée - 5 g de sucre
- 1620 g d'eau
-
395
g de farine à pain
or de farine manitoba - 260 g de farine pour pâtes (voir conseil)
- 12 g de sel
- 1 - 2 c. à soupe de semoule fine, pour saupoudrer
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 2581 kJ / 671 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 127 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Pain de mie
3 Std.
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45min
Ketchup de tomates
1 godz. 15 min
Cake aux abeilles avec glaçage
1h 25min
Pain au lait
2 godz. 20 min
Baguette
3h 45min
Pain de campagne
2 godz.
Coleslaw
10 min
Flatbread à la banane et au seigle pour le petit-déjeuner
1 godz. 35 min
Glace aux fruits
5 min
Pain pitta
2 godz.
Pâte de base pour pain
24h 5min