Compatible versions
Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse de vanille
- 170 g de sucre, et un peu plus pour saupoudrer
- 910 g de crème à fouetter
- 8 jaunes d'œufs de gros calibre
- fruits tropicaux frais (par exemple, mangues, kiwis, papayes), en cubes, pour décorer
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1556 kJ / 372 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 31 g
- Saturated Fat
- 19 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 38 mg
In Collections
Alternative recipes
Crème fouettée
10 dk
Crème pâtissière
15min
Cheesecake New York
6 godz. 30 min
Sauce caramel
1 Std. 30 Min
Coulis de framboises
10 dk
Tarte aux pacanes à l'érable
1 Std. 15 Min
Gâteau Aloha aux carottes
1 Std. 20 Min
Macarons français à la confiture de bleuets (Métrique)
1 Std. 30 Min
Antonio Bachour: Bagatelle Red Velvet aux framboises (métrique)
2h 55min
Crème glacée au chocolat
12 godz.
Satay de poulet avec sauce aux cacahuètes (Hestan Cue™)
2 Std. 30 Min
Sauté asiatique servi sur lit de nouilles (Métrique)
1 Std. 5 Min