Compatible versions
Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse de vanille
- 170 g de sucre, et un peu plus pour saupoudrer
- 910 g de crème à fouetter
- 8 jaunes d'œufs de gros calibre
- fruits tropicaux frais (par exemple, mangues, kiwis, papayes), en cubes, pour décorer
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1556 kJ / 372 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 31 g
- Saturated Fat
- 19 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 38 mg
In Collections
Alternative recipes
Crème brûlée cuite à la vapeur (Métrique) (TM6)
4 Std. 45 Min
Crème fouettée
10 Min
Tarte au sucre
45 min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 Min
Crème glacée à la mangue
2 godz. 20 min
Mi-cuits vapeur chocolatés au coeur fondant (Métrique) (TM6, TM5)
2 Std. 55 Min
Antonio Bachour: Tartelettes au chocolat et aux framboises (métrique)
3h 10min
Pommes au caramel effrayantes
1h 45min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 Min
Petits choux arc-en-ciel
1 godz. 25 min
Cornichons à la bière
24 Std. 20 Min
Croquembouche à la crème d'orange et chocolat noir
10 godz.