Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 240 g d'eau
-
1
c. à café de levure déshydratée (4 g)
or 10 g de levure fraîche - 30 g de sucre brun
- 30 g de beurre, et plus pour graisser le moule
- 500 g de farine à pain
- 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 375 kJ / 90 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Ciabattines
3 Std. 30 Min
Biscuits aux amandes
1sa
Pain artisanal (Betty) Métrique
4 godz. 35 min
Barres céréales tendres
1sa
Pâte de base pour pain
24 Std. 5 Min
Biscuits au beurre
50min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 dk
Pain au lait
2 godz. 20 min
Baguette
3sa 45 dk
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 Min
Pain aux cinq graines
50min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 Min