Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 170 g di acqua
- 20 g di burro a tocchetti
- 35 g di zucchero grezzo
- 270 g di farina tipo 00
- 30 g di farina di mais tipo fioretto
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 15 g di lievito in polvere per dolci
- ½ cucchiaino di sale
- olio di semi di arachide
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 543.9 kJ / 130 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 130 g
- Fat
- 5 g
- Saturated Fat
- 1.1 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 98.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Pane barese
6h 15min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Polpette dolci ai fagioli mungo e sesamo
14h
Piadine burro e erbe
35 Min
Panzerotti alla romana
55min
Scotch pie
3h
Focaccine con carciofi croccanti (per 2 persone)
3 godz. 40 min
Piadine di patate
9h 25min
Focaccia ai 4 formaggi
45 Min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pane arabo
3 Std. 30 Min
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min