Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 450 g Mehl
- 250 g Wasser
- 5 g frische Hefe
- 10 g Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Tomaten, in Stücken
- 50 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 ½ TL Pizzagewürz
- 1 EL Balsamico, dunkel
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 Dose Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 1 rote Zwiebel, in Ringen
- 250 g geriebener Käse
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3267 kJ / 781 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 98 g
- Fat
- 26 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 1827 mg
In Collections
Alternative recipes
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 Std. 10 Min
Räucherlachs-Pizza
1hod.
Surf & Turf Pizza mit Rucolacreme
1h 40min
Paprika anbraten (400 g)
25min
Schnelle Zwiebelfladen
1 Std. 20 Min
Paprika anbraten (200 g)
20 min
Spaghetti Arrabiata mit Thunfisch
30 min
Lahmacun-Pizza
2hod.
Pizza mit Pute und Sauce Hollandaise
1 Std. 45 Min
Blitz-Pizza
40 Min
Poğaça - türkische Teigtaschen
2 Std. 40 Min
Tandoori-Pizza
1 Std. 45 Min