Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di latte in polvere magro
- 35 g di destrosio
- 4 g di farina di semi di carrube
- 170 g di zucchero
- 65 g di tuorli (circa 4)
- 580 g di latte intero
- 120 g di panna (30-40% di grassi)
- ½ stecca di vaniglia, solo i semini estratti
- cubetti di ghiaccio q.b. per raffreddare
- 6 biscotti savoiardi
- 100 g di liquore Alchermes rosso
- 50 g di cioccolato fondente (50% di cacao) in scaglie
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3829.2 kJ / 915.2 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Carbohydrates
- 100.1 g
- Fat
- 42.1 g
- Saturated Fat
- 9.3 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 484 mg
In Collections
Alternative recipes
Gelato al cioccolato bianco
10 Std. 20 Min
Gelato semplice alla nocciola
6 godz. 30 min
Gelato fiordilatte
10h 30min
Gelato fior di latte
16h 25min
Gelato al cioccolato
12 Std.
Sorbetto al limone
8h 30min
Crema al caffè
15 min
Cassata gelato
11h 20min
Sorbetto nel limone
8h 35min
Gelato al torrone
10 Std. 20 Min
Gelato pistacchio e mandorle
8h 30min
Gelato al limone
8u. 20min