Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di latte in polvere magro
- 35 g di destrosio
- 4 g di farina di semi di carrube
- 170 g di zucchero
- 65 g di tuorli (circa 4)
- 580 g di latte intero
- 120 g di panna (30-40% di grassi)
- ½ stecca di vaniglia, solo i semini estratti
- cubetti di ghiaccio q.b. per raffreddare
- 6 biscotti savoiardi
- 100 g di liquore Alchermes rosso
- 50 g di cioccolato fondente (50% di cacao) in scaglie
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3829.2 kJ / 915.2 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Carbohydrates
- 100.1 g
- Fat
- 42.1 g
- Saturated Fat
- 9.3 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 484 mg
In Collections
Alternative recipes
Gelato veloce alla fragola
20 Min
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Gelato al torrone
10h 20min
Gelato allo zabaione
10h 20min
Gelato al cioccolato
12 Std.
Topping al cioccolato
25min
Spagnola
10h 20min
Coppetta al caffè
2 Std. 15 Min
Gelato al cocco
10h 20min
Vaschetta di gelato variegato al tiramisù
8h 25min
Gelato allo yogurt greco con frutti rossi
16 Std. 20 Min
Cremolata di ricotta e cannella
10 Min