Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 60 g di burro a pezzi
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di crema gianduia
- 1 tuorlo
- zucchero a velo, a piacere (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1391.2 kJ / 332.5 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Carbohydrates
- 48.7 g
- Fat
- 11.2 g
- Saturated Fat
- 4.9 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 46.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Burger buns
4h 40min
Alberello salato
2 godz. 10 min
Piccoli pandori con gocce di frutta
10h
Cream tart a cuore (di LuCake)
10h 20min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 Std.
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 godz.
Cupcake mimosa
1h
Bottoncini con wurstel
5 godz.
Zufoli
5 godz.
Girelle al Rum e arancia
7h 30min
Treccine al kefir
7h 30min
Torta di rose al gianduia
4 Std. 10 Min