Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 60 g di burro a pezzi
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di crema gianduia
- 1 tuorlo
- zucchero a velo, a piacere (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1391.2 kJ / 332.5 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Carbohydrates
- 48.7 g
- Fat
- 11.2 g
- Saturated Fat
- 4.9 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 46.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Pandolce variegato alla confettura
9 Std.
Svedesi
7h 30min
Girelle al Rum e arancia
7h 30min
Torta bignè al cioccolato bianco
1h
Piccoli panettoni
6u. 40min
Pane bianco
3h
Corona di brioche alla crema di whisky
5h
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7ωρ.
Burger buns
4 godz. 40 min
Torta Nua
2h
Torta di rose salata
4h 15min