Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 60 g di burro a pezzi
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di crema gianduia
- 1 tuorlo
- zucchero a velo, a piacere (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1391.2 kJ / 332.5 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Carbohydrates
- 48.7 g
- Fat
- 11.2 g
- Saturated Fat
- 4.9 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 46.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Girelle di pizza al prosciutto
2h 30min
Treccine al kefir
7h 30min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 godz.
Girelle al Rum e arancia
7h 30min
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Bottoncini con wurstel
5 godz.
Piadina romagnola
15 Min
Focaccia caprese
3h 30min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45min
Focaccine con pomodorini
3h 40min
Torta Nua
2 Std.
Burger buns
4 godz. 40 min