Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 150 g Zwiebeln, in Hälften
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Chorizo, in Scheiben, oder andere Sorte getrockneter Paprika-Wurst
- 150 g Speck, gewürfelt
- 10 g Tomatenpurée
- 50 g Weisswein
- 320 g Risottoreis, alle Sorten (z. B. Arborio or Carnaroli)
-
1
EL Hühnerbouillon
or 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 850 g Wasser
- 150 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut
- 150 g Zuckermais, aus der Dose, abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 5.3 g
In Collections
Alternative recipes
Ghackets mit Hörnli
30 Min
Rizi Bizi
35 Min
Chili con Cervelat
1 Std.
Maissuppe mit Wienerli und Bürli
25min
Hörnliauflauf
50 Min
Risotto Bolognese
45 Min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50 Min
Kürbis-Risotto mit Speck
25min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 Min
Munder Safranrisotto
45 Min
Poulet-Speck-Auflauf
1h 10min
Älpler-Gratin
50 Min