Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Rindfleischfüllung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 320 - 350 g Rindsfleisch, ohne Knochen, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- 40 - 50 g Rüebli, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
-
¼ - ½
TL Majoran, getrocknet, nach
Belieben
Pierogi und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz zum Kochen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 74 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Pouletschenkel mit Mole verde
1hod.
Apfel-Pulled-Pork
8h 20 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2hod.
Hackfleisch
35 min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Pizzette mit Ziegenkäse
1 godz. 35 min
Scharfe Truten-Kebabs
1hod.
Fischstäbli an Tomatensauce
50 Min
Wassermelonen-Glacé-Lollies
8 Std. 15 Min
Mango-Joghurt-Glace
12 Std.
Mexikanische Pouletsuppe
40 Min
Mango-Jogurt-Glacé
12 Std.