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Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 30 g di caciocavallo
- 50 g di gherigli di noci
- 230 g di cipolla a fette sottili
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 500 g di cicoria, pulita e a pezzi
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di patata, pelata e a fette
- 200 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 932.7 kJ / 222.8 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Carbohydrates
- 7.3 g
- Fat
- 17.9 g
- Saturated Fat
- 3.6 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 540.7 mg
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