![Cannelloni alla zucca e provola Cannelloni alla zucca e provola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/51f900d1eab3c0cb699e78d321d6f800/Derivates/713f524d023af91ba0e1e8bb959190d63720315e.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 3 uova
Ripieno
- 350 g di provola piccante (vedere consigli), a pezzi
- 70 g di amaretti secchi
- 500 g di acqua
- 700 g di polpa di zucca, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 cucchiaio di pangrattato + q.b. (vedere consigli) (optional)
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- 500 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2079 kJ / 496.8 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Carbohydrates
- 57.6 g
- Fat
- 19.4 g
- Saturated Fat
- 9.9 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 810.6 mg
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