Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Hefeteig
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Joghurt-Butter, weich, in Stücken
- 1 Eigelb
- 250 g Milch
- 60 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 1200 g Pfirsiche, reif, in Spalten
- 50 g brauner Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Joghurt-Butter, in Flöckchen, kalt
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Erdbeer-Streusel-Schnitten
1 godz. 30 min
Osternest
2 Std.
Riemchen-Apfelkuchen
1 godz. 30 min
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2 Std. 30 Min
Heidelbeerkuchen vom Blech
1h 45min
Rhabarber-Streuselkuchen
2 Std.
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2 Std. 30 Min
Zwetschgen-Blechkuchen mit Hefe
1 Std. 25 Min
Buchteln mit Kokosglasur
1h 15min
Schmand-Apfel-Kuchen
1 godz. 30 min
Bunter Obstkuchen vom Blech
1 godz.
Quark-Hefe-Kuchen
1h 20min