Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 - 450 g de viande, sans tendons, coupée en morceaux (3 cm/1 po.), partiellement congelée en une seule couche pendant 30-60 minutes
- Nutrition
- per 450 g
- Calories
- 1631.8 kJ / 390 kcal
- Protein
- 64.8 g
- Carbohydrates
- 0.3 g
- Fat
- 14.4 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 237 mg
In Collections
Alternative recipes
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 Min
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM6)
2 Std.
Crème glacée au chocolat
12h
Sauce tomate pour tous les jours
30 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 Min
Guacamole
5 Min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4h 30min
Cuisson du riz
25 min
Cuisson des pommes de terre avec le disque cuisson et éplucheur (TM5)
45 min
Jus d'orange frais
5 Min
Pommes de terre rôties (Betty) Métrique
1u. 15min
Éplucheur Purée de pommes de terre
35 min